Zeytinburnu Tenteci

Yenidoğan Mh. Abdi İpekçi Cd. Çizmeci İş Merkezi No: 87/2 Bayrampaşa, İstanbul

Yenidoğan Mh. Abdi İpekçi Cd. Çizmeci İş Merkezi No: 87/2 Bayrampaşa, İstanbul

GSM: +90 532 255 15 57                                    TEL/FAKS: +90 212 674 82 11

GSM: +90 532 255 15 57

TEL/FAKS: +90 212 674 82 11

Sunvera Tente olarak, Zeytinburnu bölgesinde tente ve branda ihtiyaçlarınızı karşılamak üzere hizmet vermekteyiz. Uzman ekibimiz ve son teknoloji ekipmanlarımızla birlikte, tente branda çadır tamirleri, bakımları ve sıfırdan kurulum işlemleri gibi hizmetleri en üst seviyede sunuyoruz.

Alanında deneyimli personellerimiz ile her türlü projenizi hayata geçirmek için sizlere destek sağlıyoruz. Hizmetlerimiz arasında park, bahçe, balkon, teras, işletme, ev gibi birçok mekanda aktif olarak tente ve branda kurulumu hizmeti sunuyoruz.

Sunvera Tente olarak, resmi kurumlardan aldığımız eğitimler ve başarı belgelerimiz ile kurumsal düzeyde evraklarla çalışıyoruz ve tüm işlerimizi garanti kapsamı altında resmi yürütüyoruz. Sizlere en kaliteli hizmeti sunmak için sürekli olarak kendimizi geliştiriyoruz.

İster tamir, ister bakım, isterseniz de sıfırdan kurulum işlemleri için bizimle iletişime geçerek uzman kadromuzdan destek alabilirsiniz. İhtiyaçlarınız doğrultusunda özelleştirilmiş hizmetlerimiz ile en kaliteli tente ve branda ürünlerini en uygun fiyatlarla sunuyoruz.

Sunvera Tente olarak müşteri memnuniyetini en ön planda tutuyoruz. Siz de tente ve branda ihtiyaçlarınız için bize güvenebilir, profesyonel hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Hemen bizimle iletişime geçin ve projelerinizi hayata geçirmek için uzman ekibimizden destek alın.

En iyi fiyatlarla, kaliteden ödün vermeden hizmet veriyoruz. Şimdi bizi arayın ve ücretsiz fiyat teklifinizi alın!

İlginizi Çekebilecek Diğer İçeriklerimiz

Playing Cards Cheating Device In China For Marked Cards For Sale

Unlock a new dimension of gaming with the revolutionary Playing Cards Cheating Device in China! a state-of-the-art solution designed to elevate your card-playing experience spy cheating playing cards. Embracing advanced technology playing cards cheating device in...

Arnavutköy Tenteci

Sunvera Tente, Arnavutköy bölgesinde tente ve branda hizmetleri sunan yetkili bir firma olarak hizmet vermektedir. Müşterilerimizin tente tamiri, bakımı, yeniden kurulumu gibi tüm isteklerini başarıyla gerçekleştiriyoruz. Geniş renk seçeneklerimiz ve dayanıklı kumaş...

Adalar Tenteci

Açık havayı sevenler, evlerinin balkonlarında veya işyerlerindeki açık alanlarda vakit geçirmeyi tercih eder. İstanbul Adalar bölgesinde de bu durum geçerlidir. Adalar'da tente hizmeti sunan firmalar, ev ve işyerlerinin güneş, yağmur, rüzgar ve kar koşullarından...